sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Jouluekstra: Kysymyspostauksen vastaukset

Kysymyspostauksen vastaukset tulevat tässä, kuten luvattu!
Kiitos paljon kaikista kysymyksistä, näihin oli ilo vastata :) Pitemmittä puheitta, olkaapa hyvät:

KYSYMYKSET VASTAUKSINEEN

1. Mikä on sun suosikki sun omista tarinoista (DLT1,DLT2,Homeland,Polte)? Miksi?
Homeland. Jotenkin mä tykkään eritoten sen tarinan lopusta.
Pakko sanoa, että aina kun multa kysytään tätä, ajattelen lähinnä "valitse niistä huonoista vähiten huono", koska en vaan osaa ajatella yhtäkään mun tarinaa erityisen hyvänä :'D Kaikissa niistä on omat heikkoutensa, Homelandissa se on ne viisi ensimmäistä osaa. Mutta joka tapauksessa, tykkäsin siitä, miten Homeland sijoittui vähän eri miljööseen (60-luvun vallankumouksellisten Kuuba ja Kuuban armeija) ja siinä oli muutama hahmo, joista tykkäsin tosi paljon itse. Kuten Fredo Gomez ja Cristian Rueda. Tobias Aldretekin oli ihan hauska.

2. Entä "inhokki"/vähiten suosikki? Miksi?
Et antanut tuohon listaan LC Korppia, joten en sano sitä :D Muuuutta mutta. Polte on tosiaan mulla vielä kesken, mutta en pidä sitä inhokkinani siltikään. Tuosta nelikosta on todella vaikea valita – yllättäen – DLT1:n ja DLT2:n välillä. Tuntuisi väärältä valita DLT2 vain siksi, etten ole päässyt tähän mennessä vielä sisälle siihen omana tarinanani, mutta valitsen silti, koska jos saisin palata ajassa taaksepäin ja valita vain yhden tarinan, jonka kertoisin, se olisi DLT1. Joten siis DLT2 johtuen siitä, ettei 2010-luvun USA ole yhtään niin kiinnostava kuin 1960-luvun USA eikä mulle ole vielä muodostunut esimerkiksi suosikkijuonenkäänteitä siinä tarinassa.

3. Jos sun pitäisi valita noista tarinoista tasan yksi hahmo josta pidät/pidit eniten, niin kuka ja miksi?
Voivoi, tää on todella vaikeaa! Eniten tykkään pahiksista. Siis en semipahiksista, kuten Fredo (vaikka tykkään siitäkin ihan mielettömästi!), vaan ihan absoluuttisista pahiksista. DLT1:n Nathan Daniels oli pyromaanin piirteissään melko anteeksiantamaton pahis, eikä Nicholas Coruccikaan ollut kovin lempeä ampuessaan Vincentin raskaana olevan vaimon... ja Gary Mitchell kostonhimoissaan on ihan omaa luokkaansa.

Mutta Vincent! Sekin on hieno hahmo, samoin Jeremy Stevenson. Jälkimmäisen kehityskaari vallattomasta rämäpääteinistä vastuulliseksi perheenisäksi, joka siltikään ei onnistunut karistamaan menneisyyttään kannoiltaan, oli vaan tosi mielenkiintoista rakennettavaa. Ja jos nyt lähetään listaamaan niin mulla olis pitkät perustelut myös sille, miksi tykkäsin Thomas Andrewsista, mutta taidan vastata kysymykseesi; ehdoton all-time-favoriteni on kyllä Nathan Daniels. Siitä olisi pitänyt kertoa lisääkin.

4. Entä jos joka tarinasta pitäisi valita yksi hahmo? Ketkä ja miksi?
Nyt helpotti huomattavasti: DLT1 Nathan Daniels edellämainituista syistä. Homelandista Fredo Gomez, ihan vaan koska sen taustatarina oli niin mielenkiintoinen. Polte ei ole erityisen pitkällä eikä siinä ole kovinkaan montaa hahmoa, mutta jos jatkan sitä, niin todennäköisesti Joannasta (se pinkkihiuksinen nainen) muodostuisi suosikkini, koska se ei ole niin tyypillinen naishahmo mitä yleensä mun tarinoissa on. DLT2:ssa painin ajatuksissani tulevan hahmon Elizabethin ja Gary Mitchellin välillä, enkä ihan rehdisti osaisi päättää. Jos pakko olisi valita, heittäisin arvalla. Kruuna Elizabethille, klaava Garylle!

5. Tietääkö sun perhe/läheiset/ns."oikean elämän tutut" sun pelaamisesta ja/tai tarinoinnista? Jos tietää niin millaisia mielipiteitä ja/tai reaktioita se on synnyttänyt?
Luojan kiitos ei tiedä :D

Tai no aviomies tietää ofc, se aina oikolukee mun kanssa osat :) Isälle oon joskus jotain kuvia näyttänyt kun oon kysellyt siltä tyyliin "sopiiko nää vaatteet 60-luvulle", mutta tuskinpa se on ymmärtänyt ees mistä on kyse. Rakas ystäväni Hilbert järjesti mulle vuosi takaperin gangsterihenkiset yllätyspolttarit, joiden myötä se taisi kertoa polttariporukalle jotain DLT:stä, mutta en tosiaan tiedä, kuinka paljon se asiasta paljasti. :D

Aviomieheni nyt oli mukana kuvioissa jo silloin kun ekan simstarinani aloitin, joten hälle tieto ei tullut edes yllätyksenä, eli ei mitään erikoista suhtautumista edes asiaan ollut.

6. Mikä on sinun suosikkilisäosa?

Pelaamista ajatellen Täyttä Elämää, koska se tuo niin paljon uusia toimintoja, ja tarinointia ajatellen Vuodenajat. Tekee pelistä realistisemman ja tunnelmaa on helpompi luoda, kun välillä on vaikka sadetta.

7. Mikä oli sinun ensimmäinen simstarina?
Tätä ei moni tiedäkään, tuskin kukaan, mutta ihan ensimmäiseni oli LC Hopearuoho tai Hopeapuro. En ole varma nimestä. Sääli, ettei sitä enää ole tallessa :D

8. Onko sinulla muita sims pelejä, kuin kolmonen?
2 ja 4. Kakkosta oon pelannut kerran, latasin sen silloin kun sen sai Originista ilmaiseksi.

9. Kuinka kauan olet pelannut simssiä?

Ensimmäisen kerran muistan pelanneeni The Sims ykköstä isoveljen koneella vuonna 2001.

10. Jos nyt joutuisit poistamaan ladatut ja lataamaan ne uudestaan, mitä lataisit ensimmäiseksi takaisin?

Tuskinpa järjestyksellä niin väliä, mutta helpointa olisi varmaan keräillä nRaasin modit ja Pose Player.

11. Miten keksit alkaa tekemään simstarinoita?
Tuttu tarina: törmäsin netissä mukavaan legacyyn, tässä tapauksessa LC Starberryyn ja sen myötä moniin muihin LC-tarinoihin. Siihen aikaan muita kuin LC-tarinoita ei paljon ollutkaan. Siitä se ajatus sitten lähti.

12. Lempiruoka?

Voivoi, mitähän mä vastaisin :D Oon melko kaikkiruokainen. Tonnikalalasagne on aika hyvää, niin ja itsetehty butter chicken riisin ja herneiden kera.

13. Lempielokuva?
Kummisetä-trilogian ensimmäinen ja toinen osa. Tai ehkä sittenkin Shawshank Redemption (suom. Rita Hayworth - avain pakoon). En osaa päättää.

14. Suosikki bändi/artisti?
Vaikea määritellä tätäkään, mutta just nyt kuluu paljon Bullet for My Valentinea, Painia ja In Flamesia.

15. Oletko jouluihminen?
JOO! :D Rakastan joulua.

16. Pelaatko muita pelejä kuin simsiä (AC huomasin esittelyssä)? :D

Assassin's Creed on tosiaan tällä hetkellä ainoa. Dishonoredia oon miettinyt kyllä.

17. Mikä on sinua eniten kuvaava eläin?
O_O Mistä sä tämmösen kysymyksen keksit :D Jos on pakko keksiä jotain, niin varmaan ööö vesinokkaeläin. Kummallisen näköinen ja kai ne on aika hitaitakin?

18. Oletko ikinä laittanut hahmojasi pelissä yhteen, mutta et ole antanut sitä julki (kuten shipannut Fredon ja Williamin jne)? + kuvamateriaali olisi kiva extra ;)
..... nää on niitä kysymyksiä joita pelkäsin saavani laittaessani jouluekstraksi kysymyspostausta.... Voi kyllä. Kuvamateriaalia ei oo tullu monesti poimittua mutta tässä... (klikatkaa tarpeen tullen suuremmaksi)...tarvitsin tuota suhdetta yhden kuvan lavastamiseen, että pystyin käyttämään erästä tiettyä toimintoa. Olen mä toki myös huvikseni laittanut Fredon suutelemaan Williamia ihan pelin sisällä. Ja... ja mulla on salaisissa arkistoissani muuan... kuvia.... Fredosta ja Williamista.... poseissa..... vanhan ladon heinäkasassa... kaksin.... köh köh....

Puhumattakaan eräällä foorumilla julkaistusta Fredo x William -spinoffista. Jossa oikeasti päädyttiin suutelemaan. Köhköh.

19. Mistä tai miten olet saanut ideat tarinoihin?
Yksittäisiin tarinoihin, kö?

LC KORPPI:


Ihan eka tarinani LC Korppi oli kehno yritys vääntää väkisin tarina, jossa pakoillaan valtion agentteja kymmenen sukupolven ajan ja siihen taisin saada aika paljon inspiraatiota teinikirjasarjasta nimeltä Replica.

DLT1:


DLT1 taas on vähän monimutkaisempi: Jossain vaiheessa mua alkoi kyllästyttämään LC Korpissa se, että olin tavallaan sukupolvesta toiseen sidottu kuvaamaan sitä, miten ne yrittää pyristellä valtion itselleen hinkumasta geenistä eroon, ja halusin Ihan Vaan Tavallisen Legacyn. Tein sitten LC Tammen, jonka alussa kerrottiin, että päähenkilö oli tappanut juoppoisänsä ja hankkinut rikollisjärjestöltä uudet henkkarit paetakseen paikalta. Tää rikollisjärjestö tuli sitten jossain vaiheessa perimään saataviaan Tammen suvun kantaisältä, ja siinä järjestössä oli Vincent de Luca! Mukana menossa oli myös Rafael ja Dennis Randall :D Mua alkoi kiehtomaan ajatus siitä, että mitä jos kertoisinkin Vincentin tarinan, ihan Vincentin omalla suulla? Olin toki kuullut Kummisetä-trilogian olemassaolosta, vaikken ollut tuolloin niitä leffoja ikinä nähnytkään, mutta siitä sain idean tehdä siitä trilogian ja hahmojen italialaistyyppiset nimet tuli ihan siitä faktasta, että mafiosot yleensä on italialaissukuisia, vaikka mun hahmot nyt olikin puhtaasti amerikkalaisia eikä ees amerikanitaliaanoja :P Mutta niin, siitä se sitten lähti. DLT1:n ensimmäiset suunnitelmat nojasivat aika paljon ikuiseen taisteluun Coruccin suvun kanssa, mitä ei (thank God) ikinä sitten toteutettu.

HOMELAND:


Homelandiin idea lähti yksinkertaisesti historiallisista faktoista ja siitä, että maastapakenevan Williamin luontevin päämäärä oli Kuuba. Olisi se voinut olla myös Meksiko tai Brasilia, mutta Kuuba oli tuolloin muutenkin aika mielenkiintoinen paikka, joten valitsin sen. Ja Kuuballa ei tosiaankaan sitä luovutussopimusta ollut (eikä ole vieläkään) Yhdysvaltojen kanssa, joten mikäs sen helpompi paikka rikollisen paeta maasta.

POLTE:

SPOILERIVAROITUS, jos Polte joskus jatkuu

Mä sain tän idean jonain mystisenä yönä. Mulla oli kauheat paineet seuraavan tarinan tekoon. Halusin tarinaan palkkamurhaajan, se oli se kantava teema tarinassani. Alun perin Polte kulki projektinimellä Rendezvous ja siinä päähenkilönä piti olla sellainen isossa firmassa työskentelevä arkkitehti, joka elää "pientä" kaksoiselämää ja tekee sivuhommia palkkamurhaajana :D Nooo se konsepti ei koskaan oikein toiminut, koska tällä miehellä ei ollut mun mielestä ikinä edes kunnollista syytä tappaa ihmisiä ja "koska mä vaan tykkään sellasesta" ei oikeen toimi motiiviksi tuossa, ei myöskään raha, koska se mies oli muutenkin tosi rikas. Mä rupesin miettimään, että mitä jos se tappaa ihmisiä saadakseen jotain muuta kuin rahaa, jotain mitä sen on pakko saada pysyäkseen hengissä? Ajattelin aluksi jostain syystä verta, mutta sitten ajattelin etten mä mitään vampyyritarinaa ala vääntämään. Sitten mietin, että jos sen omassa veressä on jotain, joku sairaus tai häiriö, jonka vuoksi se tarvitsee lääkettä, jota se saa vain yhdeltä henkilöltä joka haluaa sen tappavan muita. Ja sitten mietin, että voihan se olla myös aivotoiminnan häiriö. Siitä se lähti sitten rakentumaan. Nokkelimmat varmaan huomaa tässä muutaman suunnitelman, jotka ehkä avaavat sitä, mistä Poltteen prologissa oikein oli kyse.

DLT2 sai simppelisti alkunsa, kun mietin, että haluaisin kirjoittaa taas rikollisista. Ei kuitenkaan tuntunut hyvältä aloittaa "muka eri tarinaa" täsmälleen samalla konseptilla. :)

20. Kuinka pidät koossa tietyt perusasiat, kuten DLT olleet rikollisliigat yms etteivät ne ala tarinan edetessä hajoilemaan häiritsevästi?
En mä pidäkään. :D

No jos on pakko vastata, niin sanotaanko näin, että suunnittelu on kaiken A ja O. Ei väliä, vaikka suunnitelmat muuttuisi kesken kaiken, mutta ennen kuin muuttaa pienintäkään yksityiskohtaa, täytyy sille muutokselle saada suunniteltua luonteva linja läpi koko tarinan.

Niin ja paljon mua auttaa seminopea julkaisutahti, sillä tavalla en ehdi välttämättä unohtaa, mitä edellisissä osissa ihan tarkalleen tapahtui ja missä tunnelmissa oltiin. Pitkän tauon jälkeen niin usein käy, eikä sitä samaa tunnelmaa saa välttämättä takaisin vain lukemalla edellisen osan.

21. Missä näet itsesi vaikka 5 vuoden kuluttua (tai määritä sopiva aika itse)?
Toivon mukaan värkkäilen gradua oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijana.

22. Lempikirja ja -kirjailija?

Öääh, luen nykyään hävettävän vähän proosaa, mutta sanotaan vaikka Agatha Christien Eikä yksikään pelastunut (ex. Kymmenen pientä neekeripoikaa).

23. Luetko kirjoja mielummin fyysisenä versioina vai e-kirjoina?
Fyysisenä. En vaan osaa lukea e-kirjoja, en sitten yhtään.

24. Minkä nimen valitsisit itsellesi oikeassa elämässä jos saisit helposti muuttaa tästä näin? :D (Tuli mieleen kun cbox on tuossa vieressä :`D)

Vaikka saisi helposti muuttaa, niin en muuttaisi. Jo pelkästään sukunimen vaihtaminen avioliittoon astuessa oli sellanen rumba että oksat pois. :D

25. Mihin matkustaisit ja tekisit matkakohteessa, jos raha yms ei olisi ongelma? (eli unelmien lomamatka)
Mä oon nyt viehtynyt kovasti Tšekkiin, varmaan johtuen sinne (tai oikeastaan silloiseen Tšekkoslovakiaan, mutta Tšekin puolelle) sijoittuvasta kirjoitusprojektistani, eli sinne lähtisin muutamaksi päiväksi katsomaan nähtävyyksiä. Sitten olisi kiva jatkaa siitä matkaa Budapestiin ja käydä vähän Pestin kylpylöissä ja ehkä maailman kauneimmassa kahvilassa. Tai sitten voisi käydä Wienin joulutoreilla ja syömässä oikeaa sacherkakkua. Auschwitzin keskitysleiri on myös pakko-nähdä-joskus-listallani. Niin ja Lontoossa tahtoisin käydä.

En yleisesti ottaen tykkää rantalomista, kaupunkilomat on enemmän mun juttu. Kauniita nähtävyyksiä, hienoja perinteitä ja hyvää ruokaa. ♥

(26.) Bonus joulukysymys; Pidätkö jouluna enemmän joulutortuista vai joulupullista?
Pullista. Tortut ei iske, se rasvanen ja mureneva taikina on ällöä. :D

27. Onko sulla vanhoissa tarinoissa ollut jotain hyviä juonenkäänteitä, jotka kuitenkin jouduit hautaamaan?

Kyllä vain! Homelandin alkuperäisversiossa Williamin piti rakastua tarinassa vilaukselta nähtyyn Maria Fonsecaan. Hylkäsin idean aika nopeasti, mutta herättelin sitä myöhemmin tarinassa uudelleen ja haaveilin pienestä kolmiodraamasta Fredo Gomezin, Williamin ja Maria Fonsecan välillä – siis niin, että Maria, joka sattui olemaan kapinallisjohtaja, olisi kietonut sekä Williamin että Fredon pikkusormensa ympärille vain hyötyäkseen molemmista :D
Ja kyllä mun täytyy tunnustaa, että kun sitä niin paljon ehdoteltiin, niin ihan oikeasti leikittelin ajatuksella Williamiin rakastuneesta Fredosta. Mutta ei, ei se olisi toiminut. :D

DLT1:n Victorin viimeiseksi jääneessä osassa hetken aikaa leikin myös ajatuksella, että kuvioihin palannut Nathan Daniels olisi oikeastikin siepannut ne Victorin lapset kuullessaan niiden äänet ja kasvattanut ne ominaan :)

Myöskin Victoriin liittyen, sen piti joutua vankilassa raiskatuksi, mutta koin tuolloin sellaisen kuvion olevan vähän liian raflaava (ja vaikka se olisi tavallaan edesauttanut luontevasti sitä kovettumista, joka Vickylle tapahtui vankilassa, niin samalla se olisi tavallaan romuttanut kaiken aluillaankin olevan katu-uskottavuuden).

Victorin paettua Ranskaan sen piti oikeasti paeta Robert Blaken luo Appaloosa Plainsiin. Siihen mä viittasin kirjoittamalla Victorin viimeiseen osaan, että mies tiesi, mihin oli menossa.

Homelandissa piti olla lentokoneita/hävittäjiä! Se "ilmavoimien kapteeni" ei ollut yhdessä kohtauksessa sivuhenkilönä turhaan, vielä siinä vaiheessa elättelin toiveita, että saisin sen ladatun hävittäjäni toimimaan ja Julian pääsisi lentäjäkoulutukseen. Sen piti avustaa kapinallisia (!) ja pölliä armeijalta hävittäjä niiden käyttöön ;)

LC Korpissa Thalian (= Cajsan siepatun muksun, jos joku muistaa) piti tulla takaisin varsin muuttuneena, niin ettei sitä enää tunnistettaisi, ja sen piti olla kaksoisagenttina SPAKille :D Tiedä tästä sit miten hyvä juonenkäänne tää olis ollut, mutta sitä mä oikeasti odotin.

DLT2:ssa nähty tietulli piti olla jo DLT1:ssä siinä kohdassa, jossa Jeremy ja Victor oli menossa Williamin kanssa hakkaamaan Adamia. Niitten piti jotenkin jäädä jostain kiinni siinä tietullilla, kenties aseiden takia, ja niille olis tullut eeppinen pakomatkan ja "hakataan se kusipää"-reissun yhdistelmä. Mutta tiedä tästäkään, miten hyvä siitä olisi tullut, joten annoin olla. Ehkä hyvä niin.

DLT1:ssa Vincentin aikoina Jeremyn ja Victorin mennessä teini-ikäisinä koulun tanssiaisiin porukka jo veikkailikin, että kuitenkin siellä tanssiaisissa tapahtuu jotain kamalaa. Mä harkitsin sitä :) Meinasin, että setä Nicholas olis päättänyt aiheuttaa vähän kaaosta tanssiaisissa ja ehkä siinä sivussa satuttaa vähän Vickyä kostoksi kaikesta, mutta A) se olisi ollut jopa niin hullun miehen kuin Nicholaksen mielestä tarpeettoman riskialtista B) olin siihen aikaan kovin jymähtänyt ajatukseen siitä, että "kaikki pitää kuvata päähahmon näkökulmasta eikä mitään, mitä päähahmo ei tiedä, voi tuoda esille tarinassa ennen kuin se saa tiedon jotakin kautta itse selville". Näin ollen Vincent ei olisi ollut näkemässä tanssiaisten tapahtumia ja kerronta olisi mennyt turhan hankalaksi.

Homelandissa ei muuten alun perin ollut armeijaa ollenkaan. :D Se tuli mukaan edes ajatustasolla vasta kolmatta osaa aloitellessani.

---

Kiitos ja kumarrus Irvikissan puolelta ja hyvää joulua kaikille kysyneille ja kysymättömille tämän viestin näkeville ihmissieluille! :) Jos tuli mieleen jatkokysymyksiä, kyselkää toki.

11 kommenttia

 1. Ihana ekstra! ♡ Tätä oli hauska lukea :D Hyvää (myöhästynyttä) joulua sullekin!


  Ps. Voitko laittaa linkin siihen Fredo x William -spinoffiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua ♥
   Voi kuule, tuo spinoff on piilotettuna, mutta harkitsen josko laitan sen tänne näkyville, jos kerran toiveita on :'D Enhän mä voi sitä pimittää kun sen kerran mainitsin...
   Vastaan toiseen kommenttiisi alempana.

   Poista
 2. Pakko laittaa vielä pidempi ja "syvällisempi" kommentti :D Kun mun mielestä sä olet vähän turha ankara omille tarinoillesi.

  Otetaan esim. Lc Korppi, joka on mun vähiten suosikki. Ajatus erikoisesta geenistä, jota pahikset jahtaa, on ihan älyttömän mielenkiintoinen! Mun mielestä sen tarinan heikkous oli vaan siinä, että se oli just nimenomaan lc. Muissa tarinoissahan tätä ongelmaa ei oo. Jos niistä pitää jotain kriittistä palautetta antaa, niin muutaman kerran asiat on edistynyt mun mielestä liian nopeasti. Esim. Poltteessa kaikki vastoinkäymiset ei oikein sytyttänyt tunnetasolla, kun hahmoihin vasta tutustuttiin, ja oon vissiin joskus sanonutkin, miten nopeasti Victor ja Laura rakastui. Silti mä tykkään ihan älyttömästi sun tarinoista! :)

  Tollasia muutamia juttuja lukuun ottamatta kaikki langat tuntuu pysyvän hyvin sun käsoissäs, eikä mitään irrallisia, päälle liimattuja juttuja oikein löydy. Ja koska oon kipeänä ja vähän laiska, lainaan yhtä omaa vanhaa kommenttiani :D Täältä siis pesee:

  "Mä haluan kertoa sulle, kuinka lahjakkaana tarinankertojana mä sua oikein pidän. Sä osaat tehdä hämmästyttävän aidon oloisia henkilöhahmoja, joiden ajatukset, tunteet ja toiminta tuntuu niin luonnollisilta, että välillä tuntuu kuin kyse olisi ollut ihan oikeista ihmisistä. Sun tekemät hahmot on ollut hauskoja, eläväisiä ja persoonallisia, vaikka kaikista en ole tietenkään pitänyt (etenkään Susiesta tai Samanthasta :D) Myös sun tapa kertoa, kuvailla ja viedä juonta eteenpäin on jotain sellasta, jolle mä nostan hattua. Unohtamatta tietenkään odottamattomia juonenkäänteitä! Muita simstarinoita en ole pystynyt lukemaan, sillä sä olet ehdottomasti niiden kruunaamaton kuningatar. Olit ihan alussa jo taitava, mutta oot myös kehittynyt huomattavasti :)"

  Ehkä lopetan nyt näihin sanoihin tällä kertaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen usein kuullut tuota, että olen liian ankara itselleni. Myös muilla elämän osa-alueilla kuin tarinoissa. :D

   Olihan se Korppien "runko" tavallaan ihan toimiva. Sääli, ettei se legacymuodossa kuitenkaan ottanut oikein tuulta alleen.
   Poltteessa ehkä tosiaan oli kyllä huono veto kiskaista drrrrramaattinen ero heti ensimmäisiin osiin, kun hahmoihin ei ole mitään tunnesidettä vielä kellään... Vincentin ja Lauran rakkaustarina myös alkoi hämmentävän nopeasti, mutta laitan sen sen syyksi, että sitä ennen kirjoitin kahta legacya ja niissä pitää jo ihan pelin ikääntymisvauhdinkin takia rakastuttaa hahmot äärinopeasti :D Se oli siis ehkä tottumiskysymys, sanottakoon se puolustuksekseni!

   Tuo kommentti, jota lainasit, on ihana ♥ En koskaan vastannut siihen, koska ennen tauon päättymistä en oikein saanut mitään sanotuksi ja pitkän tauon jälkeen en enää nähnyt vastaamisessa oikein mitään järkeä, mutta olen palannut siihen pariinkin otteeseen silloin, kun tuntuu ettei tää harrastus anna mulle mitään takaisin siitä vaivasta, jonka joka osan eteen näen. Toi kommentti ja noi sanat on auttaneet mua eteenpäin. Kiitos niistä :)

   Ja kiitos kaikista muistakin kommenteista. En vähätellyt silloin sanoessani, että olen erityisen kiitollinen kaikesta just sulle. ♥

   Poista
 3. Tää oli mukava extra. :)

  En sen takia sisällyttänyt LC Korppia noihin tarinakysymyksiin koska vaikka ko. tarinan olemassaolosta tiesinkin niin en ollut koskaan lukenut sitä eikä mulla ollut mitään tietoa mistä se kertoo. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "niin en ollut koskaan lukenut sitä eikä mulla ollut mitään tietoa mistä se kertoo"
   Ole onnellinen, olet säästynyt siltä :D

   Kiitos kysymyksistä :)

   Poista
 4. Tosi kattavasti vastasit extran kysymyksiin ja mielenkiintosta oli lukea, vaikka en itse kysymyksiä yhtään keksinytkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään, vaikkei mieleen tullut kysymyksiä! Kiva kuitenkin kuulla, että tätä oli mukava lukea :)

   Poista
 5. Tosi hyvä extra! Nämä kysymyspostaukset ovat aina niin mielenkiintoisia, kun näissä oppii ehkä tuntemaan henkilöä hieman paremmin. :D Olit myös vastannut mukavan kattavasti kysymyksiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! Yritin vastata useimpiin kysymyksiin jotain muuta kuin "kyllä, ei, en tiedä" :D Ja kiitos kysymyksistä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että Blogger on nyt into pinkeänä ruutannut ainakin valtaosan anonyymien kommenteista roskapostilootaan. Jos kommenttisi ei siis heti ilmesty, voi olla, että se meni roskaposteihin. Minulle kuitenkin tulee tieto uusista kommenteista sähköpostiini, ja julkaisen roskapostiin aiheetta lentäneet kommentit heti, kun niistä saan tiedon - eli yleensä alle vuorokauden sisällä.